swedeagency.se - artistförmedling
Modeller skådespelare

Hilda Henze - röstskådespelerska

Hilda Henze är röstskådespelerska och sångerska. Hon har i över femton år arbetat med dubbning, voiceover, sång och inläsning av olika röster. Som röstskådespelerska har hon dubbat tecknat och otecknat, sång och tal samt varit röst i olika reklamfilmer. Hon har medverkat i filmer som Encanto, Zootropolis och Tingeling och serier såsom Bubble guppies, Barbie och Pokémon. I reklamsammanhang har jag gjort voiceovers för t ex Hallon, BookBeat och Burger King. Hon har även gjort mer neutrala röster som syntolkning och informationsfilmer.

MODELL

Joakim Karlsson

Joakim är modell, röstskådespelare och skådespelare. Deltagit i tv produktioner,

scenartist och events.

Izza Landoria


Izza landoria arbetar som fotomodell, artist för reklam produktioner, film, tv inspelningar och reklamprojekt. Izza har medverkat i ett antal tv produktioner och dokusåpor.

Jessika - Fotomodell


Jessika arbetar som fotomodell i Stockholm. Uppdrag såsom relamfilmer, trailers, film och fotografering

Fotomodeller-glamormodeller-artister-reklamfilmer-kvinnliga modeller

Luna Dvil Davina


Luna Dvil Davina har arbetat som fotomodell för olika reklampojekt, videos och mässor. Hon har all kunskap som modell inom fotografering och reklamfilm.

CHRIS


Chris arbetar som modell för reklamprojekt, reklamvideos och andra tillställningar där en välklädd gentleman behövs. 

Oksana Maria


Oksana Maria är till vardags fotomodell och en kreativ person. Hon har medverkat i ett flertal filmer och reklam projekt. Även som fotomodell för företags marknadsföring, mässor och galor.

Celine


Celine är till vardags fotomodell och en underhållare inom musik och film. Hon har medverkat i ett flertal musikvideos och reklam projekt. Även som fotomodell för företags marknadsföring, mässor och galor.

Helena


Helena är till vardags fotomodell och en underhållare inom reklam och film. Hon har medverkat i ett flertal musikvideos och reklam projekt. Även som fotomodell på olika mässor 

och evenemang.

Telefon / sms / whats up / viber +46705202600 kontakt@swedeagency.se


Copyright 2023 
©
Alla rättigheter är förbehållna av Nap Group Ltd - Pasha Group Ltd eller dess dotterbolag.
I Sverige företräder NAP GROUP AB org nr
559368-4466 swedeagency.se.

Bolaget innehar f-skattsedel, moms och arbetsgivare registrerad.

Boka artister via vår artistförmedling - kändis dj´s - ljud och ljus - fotomodeller - karaoke - värdinnor - pianister - skådespelare
musiker, stå-upp komiker - magiker - musikal artister - clowner - svenska artister - filmstjärnor. Allt inom musik, show, föreläsare, cover band, konferencier, influencers, tv kändisar, you tube stjärnor och underhållning för alla evenemang.

Swedeagency Media Network 2023 

Discjockeys-artister-musiker-programledare
Agent-reklambyrå-promotor
reklambyrå-social medier-hemsidor-artistförmedling