swedeagency.se - artistförmedling
Föreläsare / Stand up

Föreläsning med Lars Karlsson

Lars Karlsson är en inspirerande föreläsare som trollbinder sina åhörare när han berättar om sin tuffa uppväxt, hur han redan som 7 åring som fick utstå fysisk och psykisk misshandel. Han talar om sin fars självmord och om hur han blev placerad på barnhem och fosterhem.


Ångest, sorg, och frustration ger publiken en fängslande föreläsning där dom får följa Lars resa från att vara osynlig “jag syns inte..” “jag hörs inte..”till “ Men jag står här nu…”. Hans berättelse om den kamp han kämpat med sig själv och myndigheters maktmissbruk som kan tas för en berättelse från 1800 -talet men är från 1980- talet.


Vad talar du om? Om min Livshistoria-Jag syntes inte.. Jag hördes inte..Men jag står här..Nu! Den handlar om 7-åriga Lars resa genom fysisk och psykisk misshandel. Hans fars självmord. Barnhem och fosterhemsplacering. Utanförskap-men står som segrare över sitt eget liv. Vad erbjuder du? En föreläsning som får åhöraren att tänka till och inse om sin egen historia. Vad gör dig unik? Jag använder ett språk som kommer direkt från hjärtat och som inte är redigerat. Varför ska beställaren boka just dig? För att få en inblick i myndighetsmissbruk och höra om en livshistoria som man kan tro är från 1800-talet men är från 1980-tal. Jag är även en certifierad talare-kursledare för Barbro Fällman. Även gått kurs i Entreprenörskap för Kulturarbetare

Stand Up show med VENDELA GOLD

En äkta Stand up komiker som bjuder på sig själv och får publiken att skratta. En proffsig och snygg show som passar på alla events.

Telefon / sms / whats up / viber +46705202600 kontakt@swedeagency.se


Copyright 2023 
©
Alla rättigheter är förbehållna av Nap Group Ltd - Pasha Group Ltd eller dess dotterbolag.
I Sverige företräder NAP GROUP AB org nr
559368-4466 swedeagency.se.

Bolaget innehar f-skattsedel, moms och arbetsgivare registrerad.

Boka artister via vår artistförmedling - kändis dj´s - ljud och ljus - fotomodeller - karaoke - värdinnor - pianister - skådespelare
musiker, stå-upp komiker - magiker - musikal artister - clowner - svenska artister - filmstjärnor. Allt inom musik, show, föreläsare, cover band, konferencier, influencers, tv kändisar, you tube stjärnor och underhållning för alla evenemang.

Swedeagency Media Network 2023 

Discjockeys-artister-musiker-programledare
Agent-reklambyrå-promotor
reklambyrå-social medier-hemsidor-artistförmedling